Bengts Herrmode ansluter till Club Luleå

Nästa butik som ansluter till Club Luleå är Bengts Herrmode och de ser fram emot att kunna hjälpa sina kunder ännu mer.

En välkänd butik som funnits sedan 1971 är Bengts Herrmode som är beläget mitt i stan. Efter 60 års erfarenhet i branschen har Bengt om någon sett hur staden och handeln förändrats. Butiken ansluter sig nu som många andra till detta lokala koncept utvecklat för en genuin stadshandel. Lojala kunder som vill gynna lokal handel får sin tur efter ett bonus-system som företagarna själva väljer hur de vill ge tillbaka alternativt ett presentkort eller ett belopp som dras av efter deras egna ”trappa”.

– Ett Centrum kan inte bara bestå av cafér och ”storkedjor” utan det är mångfald som gör att utbudet i stadskärnan förblir till en mysig del. menar Henrik som är sonen till Bengt.

Luleå Gratistidning erbjuder ett lokalt koncept där anslutna företag blir en del av ett lokalt nätverk där alla verkar för samma sak – ökad lokal handel.

Club Luleå

Club Luleå är ett gemensamt kundklubbsystem som används av allt fler kunder, butiker och företag. Huvudkomponenten är en liten bricka med ett ”datachip” som man ”blippar” i butikens club-enhet. Club Luleå är utvecklat av Luleå Gratistidning och är ett lokalt koncept där anslutna företag blir en del av ett lokalt nätverk där alla verkar för samma sak – ökad lokal handel.

Sofie Ledin berättar att Luleå Gratistidning fungerar som en handelspartner till deras kunder där annonsering i tidningen är en viktig grund för att kunna skapa tillväxt i kommunen.

– Det är allt fler som handlar på nätet vilket är ett hot mot den lokala handeln. Vi ger butikerna ett modernt verktyg så att de bygga lojalitetsprogram med sina kunder.

Bengts kör igång det nya året med Club Luleå som sin kundklubb.

– Det känns bra att tillföra våra kunder även det här som har ett direkt samband till det vi redan erbjuder som våran service och kunskap och försäljning av Hugo Boss i 30 år och erbjuder klassisk herr ekipering Club Luleå är en perfekt lösning för oss och våra kunder, utan att det kostar för oss eller våra kunder. säger Bengt. En fördel är också att det är lätt att få hjälp och support då Luleå Gratistidningen som är Norrbottensägt utvecklat systemet och finns på orten.

Club systemet finns även på fler av Gratistidningens orter. Även i Kiruna och Boden har fler anslutande Club-medlemmar samt Club Piteå har i dagsläget närmare 40 anslutna företag och närmare 4000 Clubmedlemmar och fler ansluter varje dag.