Club Piteå-presentkort för över en kvarts miljon sålda

Tomtenissarna Nils Westerberg, Kicki Brännare och Daniel Engberg på Piteå Gratistidning med "Årets julklapp" för företagen i Piteå.

Club Piteå-presentkortet är en MEGASUCCÈ. Det har redan sålts presentkort för över en kvarts miljon som kommer att nyttjas i de lokala butikerna i Piteå. Piteå Gratistidning står bakom Club Piteå och ser ljust på framtiden då fler och fler medlemmar och butiker ansluter sig.

Perfekt julklapp för företag till sina anställda

Inför julen har Piteå Gratistidning marknadsfört och sålt Club Piteå-presentkort som julklapp främst riktat till företag. Det har varit en lyckad kampanj med flera företag som nappat och i dagsläget köpt presentkort för över en kvarts miljon.

– Fördelen är att de anställda själva kan bestämma vad det vill ha! Med ett presentkort till Club Piteå-butikerna underlättar man för de anställda men även företaget samtidigt som man är med och satsar på den lokala handeln. Summan av presentkorten tillfaller de lokala butikerna på orten. Det finns även ett val att använda summan till välgörande ändamål vilket är uppskattat, menar Nils Westerberg på Piteå Gratistidning.

– Vi har varit igång med Club Piteå i snart två år och antalet medlemmar ökar hela tiden. Nu har vi passerat 4 000-strecket och antalet butiker som är med ökar också. Club Piteå-presentkortet lanserades på allvar efter sommaren och det finns ett stort intresse för detta bland företagen, berättar Daniel Engberg.

Enkelt

– Den som fått Club Piteå-presentkort använder det i valfri Club Piteå-butik som har anslutningsavtal. Presentkortet innehåller ett chip på samma sätt som Club Piteå-brickorna. Kortet blippas och det registreras att kortet är nyttjat. Användaren måste nyttja hela beloppet och lämna in kortet till butiken vid nyttjandet. Giltighetstiden är två år, förklarar Kicki Brännare.