Telemäklarna ersätter Teliabutik

Christer Öhman, VD Telemäklarna.

Telia har stängt sin butik i Piteå. Men kunderna i kommunen erbjuds ett fullgott alternativ. Telemäklarna övertar all service. – Vi har diskuterat med Telia ett antal månader och de hänvisar nu sina kunder till oss, berättar Christer Öhman, VD Telemäklarna.

Telemäklarna och Telia har samarbetat i många år.

– Vi har över tid fördjupat vårt samarbete på säljnivå. Det har tidigare framförallt gällt företagsförsäljning, Nu tar vi ett steg till, säger Öhman. I söndags bommade Telia igen sin butik i gallerian Småstaden, Piteå, där företaget funnits representerade under många år. Anledningen uppges främst vara ett sviktande kundunderlag och det faktum att lokalen behöver renoveras. Dessutom väljer allt fler kunder att använda sig av tjänster via Telias hemsida på Internet. Personlig service är dock någonting som många fortfarande efterfrågar. Där har Telia och Telemäklarna hittat en lösning som gör att kunderna inte blir drabbade.

– Vi kommer att överta Telias roll i Piteå. Den som har frågor eller funderingar kan vända sig till oss. Vi kommer att erbjuda personlig service till alla som önskar, säger Öhman.