Gratistidningen startar lokal näringslivssajt – Business Norrbotten

Ny näringslivssajt lanseras av Norrbotten Gratistidning.

Norrbotten Gratistidning lanserar en ny sajt med lokala näringslivsnyheter och reportage som heter Business Norrbotten.

Under vecka 6 startar den nya sajten Business Norrbotten. Det är en digital vidareutveckling av tidningen Företag & Framtid som samtidigt byter till samma namn som den nya sajten. Sajten ska bland annat innehålla nyhetsrapportering, reportage om lokala företag och profiler, analyser och nya tjänster. På sajten finns även möjlighet att anmäla sig till Nyhetsbrev som skickas ut via epost.

Första numret av näringslivstidningen med nytt namn, Business Norrbotten, kommer den 15 mars och upplagan är 110 000 ex.

– Business Norrbotten ska vara en pigg nyhetssajt som levererar nyheter om det lokala näringslivet. Vi ser hur stort intresset är kring affärer, företag och personerna i dessa runt om i hela länet där vi har våra tidningar så det känns roligt att vi med Business Norrbotten kan ta ytterligare steg och utöka bevakningen, säger Peder Gidlund, ansvarig utgivare i en kommentar.

NORRBOTTEN.COM

Adressen till Business Norrbotten är norrbotten.com. På sajten uppdateras innehållet med jämna mellanrum men styrkan är att mycket av innehållet även publiceras i gratistidningen varje vecka på en näringslivssida. Gratistidningen delas ut till gratis till alla hushåll och företag vilket gör att det blir en enorm räckvidd.

– Vi vet att det är många företagsorganisationer på orterna runt omkring i länet som har massor av spännande saker på gång. De vill vi bjuda in till att bidra med inlägg på Business Norrbotten så att ännu fler kan få ta del av vad man håller på med, uppmanar Peder Gidlund.

Kontakt – BUSINESS NORRBOTTEN
Monica Stubé
070-515 80 07, monica.stube@gratistidning.com

Monica Stubé, känd företagare från Boden, jobbar som säljare och projektledare på Gratistidningen och kommer att vara huvudkontakt för Business Norrbotten och för de företag och organisationer som vill medverka.

– Inom näringslivet händer det saker hela tiden och inte minst i Norrbotten. Jag har själv erfarenhet av detta och ser fram emot att träffa många engagerade företagare. Vill man göra business, då skall man kontakta oss, säger Monica Stubé.

 

Fakta

Näringslivstidningen och sajten BUSINESS NORRBOTTEN ges ut av gratistidningarna i Norrbotten; Kiruna Annonsblad, Pajala Gratistidning, Kalix Gratistidning, Luleå Gratistidning, Boden Gratistidning, Piteå Gratistidning och Älvsbyn Gratistidning.

Pappersupplagan av Business Norrbotten är på 110 000 exemplar och distribueras GRATIS till alla hushåll, föreningar och företag i Norrbotten.

Gratistidningarna i Norrbotten är 100% närproducerade och Norrbottensägda.

Kontakt:

Peder Gidlund, 070-590 95 69, peder.gidlund@gratistidning.com
Monica Stubé, 070-515 80 07, monica.stube@gratistidning.com